Over ons

Reiger Research: maatwerk, betrokkenheid en diepgang

Reiger Research is al meer dan tien jaar een betrouwbaar onderzoeksbureau voor ervaringsonderzoek bij cliënten en medewerkers. Dit onderzoek verrichten we voor gemeenten, zorginstellingen en zorgleveranciers.

Ons onderzoeksbureau is de aangewezen partner om exact die informatie boven water te krijgen waar u behoefte aan heeft. Bij elk ervaringsonderzoek verdiepen we ons in uw gemeente of (zorg)organisatie. We stellen samen met u een onderzoek op maat op, aansluitend bij uw doelstellingen en informatiebehoefte. We gaan bij elk ervaringsonderzoek tot de bodem, zodat u niet alleen weet wat er speelt, maar ook waarom iets speelt. De lijnen zijn bij ons kort en we staan garant voor een persoonlijke samenwerking. Ons motto luidt niet voor niets maatwerk, betrokkenheid en diepgang.

Gerrie Eijkhout

Oprichter Reiger Research

‘Reiger’ is een anagram van de voornaam van de oprichter: Gerrie Eijkhout. Net als een reiger bekijken we elke situatie van een afstand om een totaaloverzicht te krijgen. Maar we dalen ook af voor een gedetailleerder beeld en duiken we onder het oppervlak om de diepte in te gaan. Vanaf welke afstand we ook iets bekijken, Reiger Research gaat telkens op zoek naar onderliggende oorzaken en het ‘waarom’ achter een antwoord.